Home Page

OPTAC3: Toonaangevende Analyse van Chauffeurs en Tachografen

OPTAC3 faciliteert het moeiteloos naleven van de wetgeving inzake de Rij- en Rusttijden. Eenvoudig inzicht in de benodigde informatie en rapporten om bestuurders en voertuigen efficiënt te beheren, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Tachograafanalyse is nog nooit zo eenvoudig geweest.

OPTAC3 van Stoneridge is een betrouwbare op web gebaseerde oplossing voor tachograafanalyse voor wagenparken van alle groottes, van individuele eigenrijders tot grote internationale bedrijven in de transport- en logistieke sector van Europa. OPTAC3 zorgt voor naleving van de wetgeving inzake rijtijden en arbeidstijdenbesluit, door automatisch tachograafgegevens te controleren en duidelijke samenvattingen en overtredingen weer te geven. Met meer dan 50 rapporten beschikbaar in 19 talen, vereenvoudigt OPTAC3 de tachograafanalyse en verbetert het de efficiëntie, waardoor uw bedrijf kostbare tijd en geld bespaart. Houd uw werkdagen vrij van gedoe met behulp van OPTAC3.

Smart 2 Technologie

OPTAC3 is compatibel met de nieuwe Smart2 tachografen en alle voorgaande generaties

Beschikbare talen

Met keuze uit 12 talen voor uw rapporten, zodat uw bestuurders begrijpen wat er gaande is, ongeacht de taal.

Integratie

  • Tachosys Digidl
  • Scania
  • Fleetboard
  • MAN Rio
  • RenaultApi
  • Volvo
  • Samsara
  • Transics
  • Webfleet
  • Geotab

In de loop van 2024 zullen wij meer providers toevoegen. Als er een specifieke lematicaprovider ontbreekt waar u een integratie mee wilt, laat het ons dan weten.

Straightforward and accessible

OPTAC3 allows you to access your data from anywhere and at any time with an internet connection. As a web-based product, you can rely on OPTAC3 to take care of updates and backups, freeing up your time to focus on other crucial aspects of your business. OPTAC3 seamlessly integrates with multiple remote download providers, ensuring that your driver and vehicle data flows smoothly into the platform. Additionally, it is an API-first platform, enabling integration with your internal or external software products and providing your organization with high-quality data.

Probeer OPTAC3 nu gratis

Stoneridge biedt een 30-daagse gratis proefperiode van OPTAC3 aan, zodat u de voordelen ervan uit eerste hand kunt ervaren. De gebruiksvriendelijke interface van OPTAC3 en uitgebreide rapportagemogelijkheden maken het de perfecte oplossing voor bedrijven die tijd en geld willen besparen en tegelijkertijd willen voldoen aan de wettelijke vereisten voor tachograafanalyse. Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten voor meer informatie over OPTAC3 en vraag een gratis proefversie aan.

 

Meer informatie